Mitt hem på Webstarts

Säg hej eller fråga något


Om du vill kontakta mig eller vill att jag lägger till din webbsida på hör på sajten är du välkommen att skicka ett meddelande (på formuläret under den korta textsnutten). Berätta vad du heter, din mail och din webbaddress, så tittar jag på din sajt och ser om den passar in här. Vill du länka till mig får du gärna göra det.


Om du vill att jag skall lägga till din sajt här ber jag dig förklara varför den passar. Har du en kort beskrivning så underlättar det mycket för mig. Då slipper jag komma på något klatchigt om en sajt jag inte kan så mycket om. Mycket är jag bra på, men att bara spruta ur mig text är något jag alltid har haft svårt för. Jag gillar att skriva, men jag vet aldrig vad jag skall säga. Lite som i verkligheten. Där är jag nästan alltid tyst, och har sällan några högljudda åsikter. Jag är lågmäld på något sätt. Tar inte plats, och kan ibland passera helt obemärkt förbi. Det är lite konstigt kanske, men det spelar ingen roll för mig. Jag har till och med hittat ett sätt att gagna mig själv av detta. När jag spelar poker är det ofta som motspelarna inte riktigt har koll på mig. Jag bara "är" där, men de bryr sig inte om mig. Det gäller när jag spelar Live poker, inte när jag spelar poker på nätet. Där är vi alla lika, alla spelare på samma nivå. Vi är inte på samma nivå i poker, men på samma nivå vad gäller synlighet och uppmärksamhet. På nätet kan jag inte flyga under radarn på samma sätt, det är annorlunda här. Men en sak är densamma, och det är min tydliga oförmåga till längre texter och meningar. Just mina meningar har jag fått klagomål på sedan mellanstadiet i det avseendet att de anses vara för korta för att fylla sin funktion i en komplett mening, även om jag själv anser att jag har förbättrat mig något i det avseendet.


Nu har jag skrivit så mycket att jag hoppas att någon tar sig tid att maila mig, annars vore ju all denna text bortkastad. Är det något jag inte gillar, då är det bortkastade ord. Ord är värdefulla och skall vördas, inte slösas bort till ingen nytta. Tänk på munkar som har avgivit ett tystnadslöfte, deras ord är sällsynta. Precis som mina är på så många sätt. jag försökte mig kort på en liten blogg här på Webstarts. Men det gick inte.